top of page

Καλέστε μας στο τηλ

+357 22347322

Λεωφόρος Λάρνακος, 111, Λευκωσία

Διευθετήσεις

Όταν υφίσταστε μια απώλεια, μια κηδεία για ένα μέλος της οικογένειάς σας είναι η πιο δύσκολη μέρα της ζωής σας.

Όταν κάποιος πεθαίνει έρχεται ως ένα μεγάλο σοκ. Μερικές φορές ο θάνατος μπορεί να αναμένεται, αλλά τίποτα δεν σας προετοιμάζει για το συναισθηματικό σοκ της απώλειας κάποιου στενού σας προσώπου.

Με την πολυετή μας πείρα είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να σας συμβουλεύσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Είμαστε αφοσιωμένοι επαγγελματίες που παρέχουν μια προσωπική υπηρεσία 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Το άρια καταρτισμένο προσωπικό μας εκπαιδευμένο σε Καναδά και Κύπρο θα συζητήσει μαζί σας. Η συν'αντηση αυτή μπορεί ακόμη να διευθετηθεί στην άνεση του δικού σας χώρου  και αφού ενημερωθείτε εκτενώς για τις διαδικασίες  που πρέπει να γίνουν και θα σας διαλευκανθούν απορίες που μπορεί να έχετε σχετικά με συμπληρωματικές ή πρόσθετες υπηρεσίες που μπορούν να προσφερθούν.

 

"Μια κηδεία είναι η τελευταία ευκαιρία για να πω αντίο σε ένα αγαπημένο πρόσωπο και θα είναι μια πολύ συναισθηματική στιγμή."

Η Διαδικασία

 

Οι υπηρεσίες μας για να ξεκινήσετε όταν επικοινωνείτε μαζί μας, είτε μέσω τηλεφώνου ή καλώντας στο σπίτι κηδεία? και να επεκτείνει συχνά πολύ πέρα ​​από την ημέρα της κηδείας.

Την αρχική επαφή θα ζητήσει προκαταρκτική λεπτομέρειες, οπότε αν ο κληρονομούμενος πέθανε στο σπίτι ή σε ένα ιδιωτικό γηροκομείο θα συμβουλεύει την μεταφορά του νεκρού στο ιδιωτικό μας εκκλησάκι.

τότε θα ρωτήσω, σε χρόνο και τόπο για να ταιριάξει την οικογένεια, για την κηδεία διευθυντή να καλέσει και να οργανώσει την κηδεία σε ένα πρότυπο και η διαδικασία που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των ενδιαφερομένων

 

Έξοδα και επιβαρύνσεις

 

Σε όλες τις πτυχές της κηδείας του προσωπικού μας θα επισημάνει τις διαδικασίες και τις νομικές απαιτήσεις.

Ενώ την τακτοποίηση της κηδείας, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος και τις επιβαρύνσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Η ίδια η κηδεία του λογαριασμού χωρίζεται σε δύο ξεχωριστά τμήματα, τα έξοδα της κηδείας διευθυντή και των εκταμιεύσεων. Αυτά περιέχουν επαγγελματικές αμοιβές μας και τα γενικά έξοδα, τα οποία περιλαμβάνουν την παροχή 24 ώρες την ημέρα για εκ περιτροπής κλήση, επαγγελματικές υπηρεσίες μας στην κατασκευή των κηδεία και την οργάνωση τεκμηρίωση και τα απαραίτητα προσωπικά συμμετοχές, τη μεταφορά του νεκρού με χώρους ανάπαυσης ιδιωτικό εκκλησάκι μας και η χρήση του ίδιου μέχρι την ημέρα της κηδείας.

Συγγενείς και φίλοι συχνά επιθυμούν να επισκεφθούν το νεκρό και να πληρώνουν ύστατο φόρο τιμής πριν από την ημέρα της κηδείας. Θα επιτρέψει μόνο αυτό για το συγκεκριμένο αίτημα της οικογένειας.

Υγιεινή επεξεργασία και συμμετοχές με τον θανόντα θεωρούνται επίσης ότι είναι πολύ σημαντικό από την εταιρεία μας. Η τελευταία φορά που είδα ένα αγαπημένο πρόσωπο μπορεί να ήταν μια οδυνηρή μνήμη, ίσως σε νοσοκομείο ή για τους σκοπούς της αναγνώρισης. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύουμε ότι, ζητώντας μας να φροντίσουν ένα μέλος της οικογένειάς σας, θα θέλατε να είστε βέβαιοι ότι το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει για το συγγενή σας έχει γίνει το αν θέλετε να επισκεφθείτε το νεκρό πριν από την κηδεία ή όχι .

bottom of page